„Dagas“

„Dagas“ - automobilių remontas, prekyba automobilių dalimis, starterių ir generatorių centras.
Uždara akcinė bendrovė „Dagas” ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse žinoma kaip garsiausių pasaulio gamintojų produkcijos – starterių ir generatorių atsarginių detalių tiekėja. 2006m. įsteigusi specializuotą centrą, bendrovė tapo išskirtine įmone, prekiaujančia ir visiškai restauruotais starteriais bei generatoriais.
Vienas iš įmonės įkūrėjų, direktorius Feliksas Ratomskis, – profesionalus ekonomistas, buvęs aukštosios mokyklos dėstytojas, puikiai įvaldęs vadybinio darbo ir programavimo subtilybes. 1994 metais kartu su broliu Ričardu, profesionaliu inžinieriumi, įkūrė automobilių atsarginių dalių parduotuvę, kuri iki 2006 metų veikė Mituvos gatvėje. Dabar modernus Starterių ir generatorių centras įsikūręs Islandijos pl.131F. Čia galima įsigyti naujų ir restauruotų starterių, generatorių, įvairių autodetalių, pasinaudoti automobilių serviso paslaugomis. Nuo 2002 m. UAB „Dagas“ filialas veikia Vilniuje.
Įkūrus įmonę tapo aišku, kad visų detalių turėti sandėlyje yra neįmanoma, todėl nutarta specializuotis. Nuspręsta geriausiai klientų poreikius patenkinti sukaupus pakankamai specializuotų detalių sandėlyje ir tuo išsiskirti iš kitų. Todėl nuo pat pradžių įmonė pasirinko specializacijos kryptį: ėmė prekiauti starterių ir generatorių bei kitomis elektros įrangos detalėmis.
Laikui bėgant asortimentą papildė amortizatoriai, variklio, važiuoklės dalys, filtrai ir pan. Mūsų klientai visoje Lietuvoje, taip pat Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Kaliningrado srityje esantys automobilių servisai, remonto dirbtuvės, parduotuvės bei pavieniai asmenys, kuriems įmonės specialistai siūlo ne tik minėtas detales ar agregatus, bet ir kvalifikuotus patarimus, katalogus, informacinę bei reklaminę medžiagą.
Lietuvoje sudarytos sutartys su skubių siuntų tarnybomis garantuoja itin greitą prekių pristatymą klientams. Užsakius iki pietų, reikalinga detalė pristatoma dar tą pačią dieną.
Naujai susikūrusios įmonės vadovai nuo pat pirmųjų gyvavimo metų buvo pasiryžę savo klientus konsultuoti, jiems patarti. Tai – nenutrūkstamas procesas, nes automobilių modeliai, jų detalės nuolat keičiasi, tobulėja. Visos automobilių sistemos sparčiai kompiuterizuojamos. Tad ir mes stengiamės gilintis į visas naujoves, žengti koja kojon su jomis, nuolat semtis patirties.
2006m. įsikūrusi naujose patalpose Islandijos plente, bendrovė gerokai išplėtė veiklą. Viena svarbiausių naujovių buvo ta, kad Kaune atidarytame moderniame centre starteriai ir generatoriai pradėti restauruoti. Daug važinėdami po įvairias tarptautines parodas, lankydamasi pas partnerius užsienyje bendrovės vadovai įsitikino: Vakaruose niekas šių automobilių mazgų neremontuoja. Mat jų remontas užtrunka, be to, šios paslaugos kainuoja nepigiai.
Tad ir mes nusprendėme klientams padėti taupyti laiką. Dabar jiems siūlome ne tik atsargines dalis, bet ir visiškai atnaujintus starterius bei generatorius visiems lengviesiems automobiliams, sunkiajam transportui, specialiajai ir žemės ūkio technikai , motociklams bei motorinėms valtims. Pradėję nuo vokiškų automobilių dabar galime patenkinti visų markių automobiliais važinėjančių klientų poreikius.
Prieš kurdami specializuotą bendrovės padalinį jos darbuotojai patirties sėmėsi Italijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, domėjosi kaip dirba tenykščiai specialistai. Įsteigusi savąjį Starterių ir generatorių centrą uždara akcinė bendrovė „Dagas” 2006metais buvo priimta į tarptautinę automobilių dalių restauratorių asociaciją APRA (Auto Parts Remanfacturer Asociation).
„Dago” centre dirbantys profesionalai savo klientams starterį ar generatorių gali pakeisti per pusvalandį. Šių įvairių tipų automobilių mazgų bendrovės sandėliuose visada yra per septynis šimtus. Bendrovės darbuotojai naudojasi septyniomis paieškos sistemomis ir duomenų bazėmis, patys analizuoja, lygina detalių pritaikomumą. Įmonės sandėliuose, kur visa sistema kompiuterizuota, galima rasti net 90 proc. Lietuvoje egzistuojančių starterių-generatorių ir elektros įrangos dalių. Iš viso sukaupta apie 30 tūkst. pavadinimų autodetalių. Reikiamą prekę sandėlyje galima surasti pagal gamintojo kodą, tiekėją, prekės pavadinimą arba aprašymą.
Garantuodami aukštą jų bei atliekamų darbų kokybę, centro specialistai pataria savo klientams negaišti laiko ieškant meistrų ir nelaukti, kol sugedusį mazgą jie suremontuos. Neveikiantį starterį ar generatorių jie siūlo parduoti įmonei ir iš karto pasiimti naują su 18 mėnesių garantija. Visi starterių ir generatorių mazgai turi ISO kokybės sertifikatus ir garantijas. Jei sandėlyje reikiamo starterio, generatoriaus ar kitokios detalės nėra, per 1-2 dienas jos klientui pristatomos.
Superkam senus starterius ar generatorius ne tik Lietuvoje, bet ir Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, net Japonijoje. Svarbiausia sąlyga – jie neturi būti sudegę, pagrindinės dalys privalo būti sveikos. Starteriams ir generatoriams restauruoti bendrovė turi moderniai įrengtas pramonines dirbtuves. Mazgai pilnai išardomi, visos detalės defektuojamos, išvalomos. Kurias reikalinga pakeisti-keičiamos, likusioms pilnai atstatomi gamykliniai parametrai. Restauruotas gaminys testuojamas ir pripažįstama, kad jis tinkamas naudoti. Jam suteikiamas numeris ir graži prekinė išvaizda.
Viena pagrindinių Starterių ir generatorų centro paslaugų-starterų bei generatorų remontas. Remontuojant atliekamas dalinis ardymas, keičiamos tik susidevėjusios, sudegusios arba sulūžusios dalys. Remontui suteikiama pusės metų garantija.
Antra, pas mus labai gerai išvystyta specializuota paslauga - kompiuterinė visų lengvų automobilių diagnostika. Tam naudojamas universalus „BOSCH“ KTS stendas, o taip pat specializuotos VW-AUDI, MB, BMW, Opel, Renault, Peugeot, Citroen, Volvo kompiuterinės diagnostikos priemonės ir įranga.
Bendrovės Starterių ir generatorių centras – vienintelis toks Lietuvoje. Įmonė yra stambiausia šio profilio detalių tiekėja Baltijos šalyse. Kartu toliau plečiamas ir kitų automobilių detalių asortimentas: „Dagas” taip pat prekiauja automobilių amortizatoriais, pakabos dalimis, filtrais, kuro ir vandens siurbliais, guoliais, stabdžių diskais bei trinkelėmis, uždegimo sistemų dalimis. „Dago” bendrovė yra aštuonių žinomų užsienio gamintojų oficiali prekybos atstovė Lietuvoje. Patikimi, aukštą gaminių kokybę garantuojantys kauniečių partneriai – Danijos firma CARGO, Vokietijos firmos BOGE, BREMI, KNECHT, FAG,TRANSPO, Taivanio įmonės UNIPOINT, MOBILETRON. Tai visam pasaulyje žinomi prekiniai ženklai, kuriems būdinga ypatingai aukšta kokybė bei platus asortimentas.
Mes įsitikinę, kad darbų kokybę lemia ypač aukšta darbuotojų kvalifikacija, nuolatinis domėjimasis naujovėmis ir pagarba klientui. Todėl visi klientai, užsukę į mūsų bendrovę, visuomet yra mielai laukiami, greitai bei kokybiškai aptarnaujami, tuo pačiu lieka patenkinti, kad mes padedame taupyti jų laiką, nervus ir, savaime suprantama, pinigus.
Apsilankykite: www.dagas.lt

Nuolaidos su „Visi Savi“ kortele

  • 10 proc. nuolaida visiems darbams
  • 10 proc. nuolaida visoms detalėms

Adresas

Tel.: 837311904, 837308405
Faks.: 837312502
Tel.: 852600528, 852793331
Faks.: 852600528
kortele_su_kaspineliu_3_1_m VISISAVI kortelė galioja čia ir dar 2356 vietų(-oje)
Užsakyti kortelę
2356
Lygiai tiek vietų, kur galite pasinaudoti nuolaidomis

Nuolaidų katalogas




Nuolaidos Jūsų mieste
Akmenė Akmenės raj. Alytaus raj. Alytus Anykščiai Anykščių raj.
Ariogala Birštonas Biržai Daugai Druskininkai Dusetos
Elektrėnai Gargždai Garliava Grigiškės Ignalina Jieznas
Jonava Joniškis Jurbarkas Jurbarko raj. Kaišiadorių raj. Kaišiadorys
Kalvarija Kaunas Kauno raj. Kazlų Rūda Kėdainiai Kėdainių raj.
Kelmė Kelmės raj. Klaipėda Klaipėdos raj. Kretinga Kretingos raj.
Kupiškis Kuršėnai Kybartai Lazdijai Lazdijų raj. Lentvaris
Marijampolė Marijampolės raj. Mažeikiai Mažeikių raj. Medininkai Molėtai
Molėtų raj. Naujoji Akmenė Nemenčinė Pabradė Pagėgiai Pakruojis
Pakruojo raj. Palanga Panemunė Panevėžys Pasvalio raj. Pasvalys
Plungė Prienai Prienų raj. Radviliškis Raseiniai Raseinių raj.
Rietavas Rokiškis Šakiai Šakių raj. Šalčininkai Šalčininkų raj.
Šiauliai Šiaulių raj. Šilalė Šilalės raj. Šilutė Šilutės raj.
Simnas Širvintos Širvintų raj. Skaudvilė Skuodas Skuodo raj.
Švenčionėliai Švenčionys Šventoji Tauragė Tauragės raj. Telšiai
Telšių raj. Trakai Trakų raj. Tytuvėnai Ukmergė Ukmergės raj.
Utena Utenos raj. Varėna Varėnos raj. Venta Vievis
Vilkaviškis Vilniaus raj. Vilnius Visa Lietuva Visaginas Visi miestai
Žagarė Zarasai Zarasų raj.