Nuotykių parkas TARZANIJA - laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas

Nuotykių parkas TARZANIJA - laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas - kvapą gniaužiantys nuotykiai!
TARZANIJA yra didžiausias nuotykių parkas ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos regione, parkas yra įskūręs net 13 hektarų plote vaizdingoje vietoje ant Nemuno kranto, Alytaus rajone, netoli Radžiūnų piliakalnio (nuo Alytaus 2 km. pėsčiomis, nuo miesto centro automobiliu - 7 km.).

Parke rasite 7 skirtingo sudėtingumo trasas suaugusiems ir paaugliams ir vieną specialią trasą vaikams nuo 3 iki 7 m. Trasa mažiesiems yra viena iš naujovių, atsiradusi Europoje tik praeitais metais. Čia galėsite ramiai palikti pačius mažiausius karstytis ir laipioti be papildomų apsaugų, kadangi visa trasa įrengta su elastingais tinklais, kad mažyliai neiškristų ir nesusižeistų. Trasos nėra vienintelė pramoga parke, Jūs galite pasimėgauti 400m. ilgio Skrydžiu per Nemuną, o adrenalino fanai turėtų patikrinti savo drąsą išbandant Mirties Skardį (laisvo kritimo sūpynes). Nuo šio sezono parke veikia unikali tiek Lietuvoje, tiek Pabaltyje pramoga - keturi Pašėlę Kalneliai nepaliks abejingais nei vaikų, nei suaugusiųjų. Taip pat daugybė nemokamu pramogų, futbolas, tinklinis dartai - kiekvienas susiras sau patinkančią veiklą!

TARZANIJA kviečia visus mėgstančius aktyvų ir pasyvų poilsį aplankyti nuotykių parką ir pasigėrėti įspūdingo grožio kraštovaizdžiu ant Nemuno kranto, apsupto pušynų, paslaptingų skardžių, senovę menančių medžių. Jūsų laukia daugybė įspūdžių ir adrenalino parke bei poilsis pavėsinėse (su staliukais ir laužavietėmis) įrengtose ant Nemuno kranto. Šiltą dieną galėsite išsimaudyti Nemune.

Raftingas - vieną šauniausių vasaros pramogų, kas gali būti geriau nei pasileisti į kelionę kartu su savo draugais bei artimaisiais?
Kviečiame pajusti didžiausios Lietuvos upės - Nemuno, tėkmės jėgą, kurios vandenys neša mūsų protėvių gyvenimo dvasią. Kelionė prasideda nuotykių parke ir tęsis 3 val. Maršruto pabaigoje, Alytaus miesto apylinkėse, Jūs pasitiks mūsų draugiškas Tarzanijos personalas.

Skrydžiai Oro balionais - išskirtinė ir įsimintina pramoga! Pramogos trukmė apie 3val., tai puiki proga pasigrožėti stulbinančiais peizažais, kurie atsiveria padangėje. Po skrydžio vyksta įšventinimo ceremonija, kurios metu ne tik gausite oreivio diplomą, bet ir skraidančio TARZANO titulą!

Naujiena!!! Pašėlę kalneliai - nuotykių parke įrengtos net keturios skirtingos trasos skirtos leistis nuo kalno specialiuose ratuose. Pirmoji – lengviausioji – trasa skirta pradedantiesiems ir mažiesiems mūsų svečiams, antroji – šiek tiek sudėtingesnė ir greitesnė –nuotykių ieškotojams, trečioji – ypač greito nusileidimo trasa - drąsiesiems adrenalino mėgėjams, o paskutinę –sudėtingiausią įspūdingo greičio, laisvo kritimo trasą su tramplinu įveikti pasiryžta ne visi ekstremalai.

Laisvo kritimo sūpynės - Mirties skardis! Jūsų gyvenimas nuobodus ir per mažai jaudinantis? Norite adrenalino? Šis atrakcionas kaip tik jums! Laisvo kritimo sūpynės- įrengtos ant skardžio, iškelia žmogų į maždaug 30 metrų aukštį ir leidžia pajusti beveik 12 m laisvo kritimo. Toliau, priklausomai nuo žmogaus svorio, sūpynės iš inercijos linguos dar 5-8 minutes.

Ir dar daug kitų pramogų! Parke veikia kavinė.

Nuotykių parko „Tarzanija“ darbo laiko grafikas: kiekvieną dieną nuo 10 iki 22 val. (2011-04-01 iki 2011-09-30); nuo 10 iki 19 val. (2011-10-01 iki 2011-03-31)
Apsilankykite: www.tarzanija.lt

Nuolaidos su „Visi Savi“ kortele

  • 11 proc. visoms paslaugoms.

Adresas

kortele_su_kaspineliu_3_1_m VISISAVI kortelė galioja čia ir dar 2356 vietų(-oje)
Užsakyti kortelę
2356
Lygiai tiek vietų, kur galite pasinaudoti nuolaidomis

Nuolaidų katalogas




Nuolaidos Jūsų mieste
Akmenė Akmenės raj. Alytaus raj. Alytus Anykščiai Anykščių raj.
Ariogala Birštonas Biržai Daugai Druskininkai Dusetos
Elektrėnai Gargždai Garliava Grigiškės Ignalina Jieznas
Jonava Joniškis Jurbarkas Jurbarko raj. Kaišiadorių raj. Kaišiadorys
Kalvarija Kaunas Kauno raj. Kazlų Rūda Kėdainiai Kėdainių raj.
Kelmė Kelmės raj. Klaipėda Klaipėdos raj. Kretinga Kretingos raj.
Kupiškis Kuršėnai Kybartai Lazdijai Lazdijų raj. Lentvaris
Marijampolė Marijampolės raj. Mažeikiai Mažeikių raj. Medininkai Molėtai
Molėtų raj. Naujoji Akmenė Nemenčinė Pabradė Pagėgiai Pakruojis
Pakruojo raj. Palanga Panemunė Panevėžys Pasvalio raj. Pasvalys
Plungė Prienai Prienų raj. Radviliškis Raseiniai Raseinių raj.
Rietavas Rokiškis Šakiai Šakių raj. Šalčininkai Šalčininkų raj.
Šiauliai Šiaulių raj. Šilalė Šilalės raj. Šilutė Šilutės raj.
Simnas Širvintos Širvintų raj. Skaudvilė Skuodas Skuodo raj.
Švenčionėliai Švenčionys Šventoji Tauragė Tauragės raj. Telšiai
Telšių raj. Trakai Trakų raj. Tytuvėnai Ukmergė Ukmergės raj.
Utena Utenos raj. Varėna Varėnos raj. Venta Vievis
Vilkaviškis Vilniaus raj. Vilnius Visa Lietuva Visaginas Visi miestai
Žagarė Zarasai Zarasų raj.