DUBINGIAI, salonas, produktai namų interjerams ir visuomeninėms patalpoms

DUBINGIAI, salonas, produktai namų interjerams ir visuomeninėms patalpoms - baldai, fototapetai, gobelenai, interjero detalės, kilimai, kiliminė danga, laminuota grindų danga, namų tekstilė, šviestuvai.
„Visur gerai, bet namuose geriausia!“ – kartoja dažnas net ir trumpam palikęs gimtųjų namų pastogę. Čia mūsų laukia artimi žmonės, čia kiekviena kertelė alsuoja šiluma, pažįstama menkiausia smulkmenėlė... Čia tiesiog mes esame saugūs, jaučiamės patogiai, turime prabangą būti savimi...

Mūsų „tvirtovės“ jaukumu jau 20 metų rūpinasi seniausias prekybos ir interjero tinklas „Dubingiai“. 1989 metais įkurta įmonė išgarsėjo kaip kilimais ir kiliminėmis grindų dangomis prekiaujanti parduotuvė. Šiandien galime pasigirti ne tik kaip firma išlaikiusi savo specifiką, bet ir išplėtojusi ją iki moderniausio interjero apdailos medžiagų prekybos tinklo. Nuo 1990 m. vadovaujama generalinės direktorės Angelės Šalnienės, stabiliai ir kryptingai dirbanti bendrovė valdo 17 interjero salonų ir parduotuvių visoje Lietuvoje, kurių bendras prekybinis plotas 10 000 kv.m.

„Nuo...iki“

Tinko veiklos koncepciją geriausiai atspindi posakis: „Nuo... iki“. Savo klientams siūlome labai plačią apdailos medžiagų ir interjero detalių pasiūlą, kuri yra išskirtinė, jos nėra jokiame kitame Lietuvos prekybos tinkle. Užsukus į bet kurią tinklo parduotuvę galima rasti visko, ko reikia jaukiam interjerui: suderinti apdailos medžiagas, parinkti puošybos detales, o dabar – net ir apstatyti namus išskirtinės kokybės ir stiliaus baldais. Mūsų dizaineriai parduotuvių erdvėse įkūrė jaukius, stilingai įrengtus kampelius – savotiškas šiuolaikiškai įrengto būsto miniatiūras. Tokiu būdu galima akivaizdžiai pamatyti, kaip interjere atrodo vieni ar kiti baldai, tapetai, kilimai. Tai lyg ir savotiškas paskatinimas, provokacija kurti drąsų, savitą būstą, nesižvalgant į kaimynus ir aklai nekopijuojant žurnaluose matytų paveikslėlių. Būtent todėl šalia pavadinimo „Dubingiai“ ir atsirado lengva intriga: „Interjero provokacija“.

Paprastas natūralumas ir garsūs vardai

Pradėjusieji kurti būstą tinklo salonuose galės išsirinkti patikusią kiliminę ar PVC dangą, taką ar kilimą. Siekiantieji išskirtinumo gali rinktis natūralias augalinės kilmės dangas iš sizalio, džiuto, jūros žolės ar kokoso pluoštų, na, o branginantys nevienadienes vertybes – įsigyti prašmatnų šilko, vilnos ar viskozės kilimą iš Indijos ar Persijos – tikrą šeimos relikviją.
Prekybos tinklo „Dubingiai“ interjero salonuose mūsų laukia ir dar viena staigmena, ji nustebins tuos, kurie mėgsta improvizuoti, ieško modernių pasiūlymų ir garsių vardų – tai išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės garsių mados dizainerių Pierre‘o Cardino ir Guy Laroche kilimai.

Kiekvieno skoniui, kiekvienam stiliui

Visai nesvarbu, kokio stiliaus kilimą išsirinksime, kokią dangą patiesime ant grindų, gausiame tapetų asortimente visada atsiras tokie, kurie, atrodo, bus sukurti būtent mums. Pačių įvairiausių spalvų, raštų bei reljefinio paviršiaus popieriniai viniliniai, stiklo pluošto, tekstilės tapetai, kurių neaustinis pagrindas padengtas natūralaus lino, šilko, viskozės ar jų mišrių pluoštų siūlais, tapetai su kamščio, jūros bei lauko žolės, sizalio, bambuko, džiuto, lapų skeletų danga. Tačiau didžiausia naujiena – tekstilės tapetai su švelniais veliūro raštais, tapetai su Swarovskio kristalais, marmuro akmenukais, mineralų ir metalo dulkėmis, blizgiais, švytinčiais ar tarsi iš šilkverpio kokono nuvytais šilko siūlais dekoruotais paviršiais.
Erdviuose namuose ypatingą nuotaiką suteiks vėl į madą sugrįžę fototapetai. Patys netikėčiausi vaizdai, motyvai, situacijos – kam kas patinka, gali išsirinkti iš salonuose esančių katalogų.

Senove dvelkianti klasika

Puoselėjant prekybos tinklo koncepciją „Nuo... iki“ nutarta prekiauti ir baldais. Užsukę į prekybos salonus „Dubingiai“, galime išsirinkti originalius baldus virtuvei, svetainei, miegamojo kambariui ar intymiam poilsio kampeliui, rasti puikių pasiūlymų ne tik būstui mieste, bet ir sodybai. Čia rasite dizainerių sukurtus baldus, kurie kuriami atkartojant Liudviko XV laikų stilių, perteikia Provanso krašto atmosferą, pavergia savo lengvumu ir neeiliniu drožinėtų detalių dekoru. Blyškios gelsvos, pieno baltumo spalvų koloritas namus užpildys švara ir šviesa, pakilia nuotaika kiekvieną dieną. Baldai pagaminti iš kokybiškos ąžuolo, buko, mango medienos, minkštų dalių aptraukimui naudojami kokybiški gobelenai. Jie dekoruoti subtiliais raižiniais ir išsiskiria individualiu kiekvieno baldo užbaigimu. Puikiai savo darbą išmanančio sendinimo meistro prisilietimas suteikia neįtikėtiną autentiškumo įspūdį.

Nuotaikos kūrėjai

Visos čia aprašytos nuotaikos „apsigyvens“ mūsų namuose tik išmintingai parinkus tekstilės gaminius: užuolaidas, lovatieses, staltieses, pagalvėles ir net sienas puošiančius gobelenus. Mūsų namus papuoš subtiliai derančios grindų ar sienų plytelės, šviestuvai, veidrodžiai, įvairios lentynėlės, dekoratyvūs gėlių vazonai, paveikslų rėmai ir kiti maži, mieli niekučiai, be kurių mūsų „tvirtovė“ bus šalta ir nejauki.

Prekybos ir interjero tinkle „Dubingiai“ prekių asortimentas nuolat papildomas naujomis kolekcijomis, netradiciniais sprendimais, kurie iš pirmo žvilgsnio daugeliui gali atrodyti pernelyg drąsūs ir neįprasti. Tačiau nėra nepagrįsti! Tinklo specialistai nuolat seka mados tendencijas, lankosi tarptautinėse parodose, todėl yra puikūs savo srities žinovai, kurių tikslas: kiekvieną mūsų išprovokuoti pažvelgti į savo namų interjerą KŪRYBIŠKAI!

Apsilankykite: www.dubingiai.lt

Nuolaidos su „Visi Savi“ kortele

  • 7 proc. nuolaida sąskaitai
Akcijų ir užsakomoms prekėms nuolaida netaikoma.

Adresas

kortele_su_kaspineliu_3_1_m VISISAVI kortelė galioja čia ir dar 2356 vietų(-oje)
Užsakyti kortelę
2356
Lygiai tiek vietų, kur galite pasinaudoti nuolaidomis

Nuolaidų katalogas




Nuolaidos Jūsų mieste
Akmenė Akmenės raj. Alytaus raj. Alytus Anykščiai Anykščių raj.
Ariogala Birštonas Biržai Daugai Druskininkai Dusetos
Elektrėnai Gargždai Garliava Grigiškės Ignalina Jieznas
Jonava Joniškis Jurbarkas Jurbarko raj. Kaišiadorių raj. Kaišiadorys
Kalvarija Kaunas Kauno raj. Kazlų Rūda Kėdainiai Kėdainių raj.
Kelmė Kelmės raj. Klaipėda Klaipėdos raj. Kretinga Kretingos raj.
Kupiškis Kuršėnai Kybartai Lazdijai Lazdijų raj. Lentvaris
Marijampolė Marijampolės raj. Mažeikiai Mažeikių raj. Medininkai Molėtai
Molėtų raj. Naujoji Akmenė Nemenčinė Pabradė Pagėgiai Pakruojis
Pakruojo raj. Palanga Panemunė Panevėžys Pasvalio raj. Pasvalys
Plungė Prienai Prienų raj. Radviliškis Raseiniai Raseinių raj.
Rietavas Rokiškis Šakiai Šakių raj. Šalčininkai Šalčininkų raj.
Šiauliai Šiaulių raj. Šilalė Šilalės raj. Šilutė Šilutės raj.
Simnas Širvintos Širvintų raj. Skaudvilė Skuodas Skuodo raj.
Švenčionėliai Švenčionys Šventoji Tauragė Tauragės raj. Telšiai
Telšių raj. Trakai Trakų raj. Tytuvėnai Ukmergė Ukmergės raj.
Utena Utenos raj. Varėna Varėnos raj. Venta Vievis
Vilkaviškis Vilniaus raj. Vilnius Visa Lietuva Visaginas Visi miestai
Žagarė Zarasai Zarasų raj.