LEOLA, avarinis spynų atidarymas, raktu gamyba Vilniuje

LEOLA, avarinis spynų atidarymas, raktu gamyba Vilniuje - avarinis patalpų (butų, biurų), automobilių durų, seifų spynų atidarymas (atrakinimas) visą parą
Buto, biuro, garažo, seifo durų atidarymas:

UAB „Leola“ siūlo Jums durų atidarymo paslaugas bet kurioje Vilniaus miesto ir rajono dalyje. Tikriausiai, nėra žmogaus, kuris nors kartą gyvenime nebūtų atsidūręs tokioje situacijoje, kai negalėjo patekti į savo paties butą. Priežasčių gali būti nemažai, tačiau dažniausiai pasitaikančios – pamesti raktai arba spynos gedimas. Tokiais atvejais spynai atrakinti reikalingos profesionalo žinios.

Problemos sprendimas – kreiptis į mūsų įmonę bet kuriuo metu. Šią avarinio spynų atrakinimo paslaugą mes teikiame jau daugiau kaip 15 metų ir turime nepriekaištingą reputaciją. Tai reiškia, kad mumis galima drąsiai pasitikėti bet kokioje situacijoje. Mes suprantame, kad duris reikia atidaryti skubiai, neatsižvelgiant į tai, kokiu paros metu paskambino klientas. Todėl mūsų meistrai atrakina spynas visą parą.

Jeigu durys brangios, šiurkščiai išlaužti spynas būtų visai netinkamas dalykas. Niekas nepageidautų, kad brangios įėjimo durys per kelias minutes būtų išdraskytos ir subraižytos. Todėl mes teikiame avarinio spynų atrakinimo paslaugą dirbdami itin kruopščiai. Įstačius naują spyną nelieka jokių žymių, primenančių apie tą įvykį.

Kad būtų išvengta bet kokių netikėtumų, spynų atrakinimo paslauga teikiama klientui tiktai pateikus dokumentus. Patvirtinimui, kad mes turime teisę atrakinti Jūsų spyną, nes Jūs esate buto gyventojas ar savininkas, būtina pateikti pasą arba nuosavybę paliudijantį dokumentą. Jeigu paslauga teikiama valstybės institucijoms vykdant pareigas, tada dokumentas, patvirtinantis teisę atrakinti spyną, yra teismo nutarimas.
Automobilių spynelių atrakinimas

Mūsų gyvenime kartais susiklosto beprotiškai juokingos situacijos, kurios sukelia begalę rūpesčių ir problemų. Daugelis žmonių yra patyrę, kaip būna netyčia užsitrenkus namų durims arba sugedus jų spynai. Toks nemalonumas gali ištikti, jeigu dar neištiko, ir automobilininką. Reikalas tas, kad visos šiuolaikinės automobilių signalizacijos sistemos turi automatinio apsaugos sistemos įjungimo funkciją. Tai reiškia, kad durys, praėjus tam tikram laikui po užtrenkimo, užrakinamos ir atidaryti automobilio įprastiniu būdu jau neįmanoma. Norint atverti savojo plieno žirgo dureles reikia pašalinti blokavimo sistemą. Tai galima padaryti tiktai su signalizacijos valdymo pulteliu. Viskas labai paprasta, jei pultelį laikote rankoje, tačiau ką daryti, jeigu jis liko užtrenktame automobilyje!
Dėl mūsų išsiblaškymo kartais nutinka taip, kad automobilio raktelį kartu su signalizacijos pulteliu paliekame salone ir išlipę užtrenkiame duris. Po to signalizacijos sistema automatiškai atkerta prieigą į saloną, užblokuoja duris. Tokiu atveju Jums nelieka kitos išeities, tik išimti automobilio užraktus, tačiau žmogui, neturinčiam reikiamų žinių, tai padaryti tikrai sudėtinga.

AUTOMOBILIO ATRAKINIMAS VISĄ PARĄ

Daugėjant atvejų, kai užsirakina automobilių spynelės, automobilių paslaugų rinkoje atsiranda nedidelės įmonės ir firmos, veikiančios visą parą ir galinčios atrakinti automobilių spyneles, atidaryti automobilių duris jų nepažeisdamos. Nesvarbu, dėl kokios priežasties Jūs negalite patekti į savo automobilio saloną – dėl sugedusios ar užsikirtusios durų spynelės, sugedusio centrinio užrakto, pamestų raktelių, automobilio užsiblokavimo su rakteliais salone ir t. t. UAB „Leola“, kurios specializacija yra automobilių atrakinimas (paslauga teikiama visą parą), pasirengusi padėti Jums bet kokiose situacijoje.

Atvykę į vietą mūsų įmonės specialistai iš pradžių paprašys Jūsų pateikti to automobilio dokumentus, paskui patikrins jų tikrumą ir tik tada imsis atrakinti automobilį – visą parą!
Apsilankykite: www.raktas.lt

Nuolaidos su „Visi Savi“ kortele

  • 20 proc. nuolaida raktų gamybai
  • 15 proc. nuolaida kitoms prekėms ir paslaugoms
Nuolaidos nesumuojamos.

Adresas

kortele_su_kaspineliu_3_1_m VISISAVI kortelė galioja čia ir dar 2356 vietų(-oje)
Užsakyti kortelę
2356
Lygiai tiek vietų, kur galite pasinaudoti nuolaidomis

Nuolaidų katalogas




Nuolaidos Jūsų mieste
Akmenė Akmenės raj. Alytaus raj. Alytus Anykščiai Anykščių raj.
Ariogala Birštonas Biržai Daugai Druskininkai Dusetos
Elektrėnai Gargždai Garliava Grigiškės Ignalina Jieznas
Jonava Joniškis Jurbarkas Jurbarko raj. Kaišiadorių raj. Kaišiadorys
Kalvarija Kaunas Kauno raj. Kazlų Rūda Kėdainiai Kėdainių raj.
Kelmė Kelmės raj. Klaipėda Klaipėdos raj. Kretinga Kretingos raj.
Kupiškis Kuršėnai Kybartai Lazdijai Lazdijų raj. Lentvaris
Marijampolė Marijampolės raj. Mažeikiai Mažeikių raj. Medininkai Molėtai
Molėtų raj. Naujoji Akmenė Nemenčinė Pabradė Pagėgiai Pakruojis
Pakruojo raj. Palanga Panemunė Panevėžys Pasvalio raj. Pasvalys
Plungė Prienai Prienų raj. Radviliškis Raseiniai Raseinių raj.
Rietavas Rokiškis Šakiai Šakių raj. Šalčininkai Šalčininkų raj.
Šiauliai Šiaulių raj. Šilalė Šilalės raj. Šilutė Šilutės raj.
Simnas Širvintos Širvintų raj. Skaudvilė Skuodas Skuodo raj.
Švenčionėliai Švenčionys Šventoji Tauragė Tauragės raj. Telšiai
Telšių raj. Trakai Trakų raj. Tytuvėnai Ukmergė Ukmergės raj.
Utena Utenos raj. Varėna Varėnos raj. Venta Vievis
Vilkaviškis Vilniaus raj. Vilnius Visa Lietuva Visaginas Visi miestai
Žagarė Zarasai Zarasų raj.